Management of safety and quality of milk on the principles of HACCP
- Authors: Yaremchyk VP1, Rodin VI1, Khomenets NG2
- 
							Affiliations: 
							- Moscow State University of applied biotechnology
- Russian People's Friendship University
 
- Issue: No 2 (2010)
- Pages: 17-27
- Section: Articles
- URL: https://agrojournal.rudn.ru/agronomy/article/view/1496
- ID: 1496
Cite item
Full Text
Abstract
Keywords
About the authors
V P Yaremchyk
Moscow State University of applied biotechnology
														Email: biology@mail.ru
				                					                																			                								Кафедра товароведения и безопасности сырья и продуктов биотехнологии; Московский государственный университет прикладной биотехнологии; Moscow State University of applied biotechnology				                														
V I Rodin
Moscow State University of applied biotechnology
														Email: biology@mail.ru
				                					                																			                								Кафедра товароведения и безопасности сырья и продуктов биотехнологии; Московский государственный университет прикладной биотехнологии; Moscow State University of applied biotechnology				                														
N G Khomenets
Russian People's Friendship University
														Email: biology@mail.ru
				                					                																			                								Кафедра стандартизации, сертификации и ветсанэкспертизы; Российский университет дружбы народов; Russian People's Friendship University				                														
References
Supplementary files
 
				
			 
					 
						 
									 
									
 
  
  
  Email this article
			Email this article 








