Management of safety and quality of milk on the principles of HACCP
- Authors: Yaremchyk VP1, Rodin VI1, Khomenets NG2
-
Affiliations:
- Moscow State University of applied biotechnology
- Russian People's Friendship University
- Issue: No 2 (2010)
- Pages: 17-27
- Section: Articles
- URL: https://agrojournal.rudn.ru/agronomy/article/view/1496
Cite item
Full Text
Abstract
Keywords
About the authors
V P Yaremchyk
Moscow State University of applied biotechnology
Email: biology@mail.ru
Кафедра товароведения и безопасности сырья и продуктов биотехнологии; Московский государственный университет прикладной биотехнологии; Moscow State University of applied biotechnology
V I Rodin
Moscow State University of applied biotechnology
Email: biology@mail.ru
Кафедра товароведения и безопасности сырья и продуктов биотехнологии; Московский государственный университет прикладной биотехнологии; Moscow State University of applied biotechnology
N G Khomenets
Russian People's Friendship University
Email: biology@mail.ru
Кафедра стандартизации, сертификации и ветсанэкспертизы; Российский университет дружбы народов; Russian People's Friendship University